Авторитетното US издание Foreign Policy е убедено, че турският диктатор Реджеп

...
Авторитетното US издание Foreign Policy е убедено, че турският диктатор Реджеп
Коментари Харесай

Foreign Policy: Ердоган е тежко болен, времето му изтича! Турският президент отвърна с баскет ВИДЕО

Авторитетното US издание  Foreign Policy е уверено, че турският деспот Реджеп Ердоган няма да може да се кандидатира за президент през 2023 година Материалът им включва видео и други доказателства за неприятното здравословно положение на политика.

„ Очевидно времето на турския президент Реджеп Ердоган на политическата сцена е изтекло ", твърди изданието.

" Той е съществено болен и няма да може да продължи да работи като водач на страната ", твърдят специалистите на американския вестник Foreign Policy.

Известно е, че преди няколко години президентът на Турция претърпя стомашно-чревна интервенция. Западните таблоиди приказват за онкология. Турската преса от своя страна отхвърли спекулациите за рак. Журналистите в Турция упорстваха, че хирурзите са изрязвали елементарни полипи.

Слуховете за неприятното здраве на Ердоган се появиха още веднъж през последния месец.

В доста видеоклипове той изглеждаше напряко зле. В едно видео той държи ръката на брачната половинка си, която му оказва помощ да се изкачи по стълбите. В различен случай, той заплита краката си на път към мавзолея на Кемал Ататюрк.

През юли тази година се появи видео, на което Реджеп Тайип шепти неразбираеми думи, съвсем мърморейки, до момента в който поздравява съратниците си за празник.

Наред с тези фрагменти споделят, че турчинът има проблеми с паметта, хронично затруднено дишане, комплициране, настъпващи повръщания. Освен това пресата написа, че президентът е бил вграден с устройство, което поддържа работата на сърцето.

Той усили броя на персоналните си лекари, понижи броя на обществените събития и се помпа с болкоуспокояващи, преди да се срещне с пресата.

Американското издание не желае да приказва голословно и прави запаса - такава информация най -често идва от съперници на Ердоган, които са имигрирали в чужбина.

Следователно изказванията за предстоящата му гибел може да се окажат „ празни приказки “. Ако обаче са правилни и той към този момент не може да бъде отпред след 18 години непрекъснато ръководство, тогава събитията могат да се развият според член 106 от турската конституция.

Това значи, че вицепрезидентът Фуат Октай ще поеме президентските отговорности, а изборите ще бъдат проведени след 45 дни.

Американците показаха няколко хипотетични наследници на Ердоган, измежду които: кметът на Истанбул Екрем Имамоглу, кметът на Анкара Мансур Яваш и политикът от Добрата партия Мерал Акшенер.

Интересното е, че след обявата на Foreign Policy , 67-годишният Реджеп Тайип Ердоган разгласява видео от баскетболен мач. Все отново би било по -добре, в случай че той не беше направил това - той в действителност мъчно може да стои на корта и в това време да подскача в един темп с топката.

Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР